Aqil dan Senamrobik

Seperti kebiasaan setiap tahun SK Hulu Kelang akan mengadakan Senamrobik Perdana di mana semua guru/kakitangan dan murid serta AJK PIBG/ibu bapa akan terlibat. Pada tahun ni my son, Aqil secara rasminya terlibat dalam aktiviti ini...1st time anak aku bersenam nih..




Instruktor tetap yg sentiasa bersama SKHK bila diperlukan..Pn Lina n the gang..walau dh berusia tetapi masih cergas..hehe


Bergambar bersama guru dan pembantu sebelum acara bermula...si Aqil ni kelihatan takut2 je.. duk depan skali lak tu..ye lah dia kecik belum pun 5 tahun..sepatutnya si Aiman yang duk dpn tapi dia tak dtg plak sbb sakit mata katanya(abih satu family kot-kakak n mak dia pun tk dtg)..Aqil pun smalam ponteng skolah gak sbb bengkak mata bila bangun tido sampai tk boleh nk buka..terpaksa aku keluar jab dr skool sbb nk hantar dia g klinik pakar mata kat Jln Tar..my wife tk leh nk bw sendiri sbb tk tau jalan...bila jumpa pakar faham2 je lah dia punya RM tu..huii..lotih den..tiga kali ltk ubat smlm..alih2 bgn pg td dh ok..so dpt la dia ke skool n bsenam..

Muka dh mcm nk nangis..haha..tp dia kata "sbb panas la pa, bkn Aqil nangis"..betul la time tu mmg matahari tgh nk naik..betul2 memancar kt muka bdk2 ni..2 hr ni mmg panas tul cuaca kt KL ni..



Tu tgh kusyuk memerhatikan langkah2 yg ditunjukkan oleh instructor..tgk bdk2 pra ni bersenam robik mmg menarik..mcm2 gaya ada..come2 belaka ....


Friday, May 06, 2011 at 6:53 PM

0 Comments to "Aqil dan Senamrobik"