Dah lama tk update..23.4.2011

Lamo botui tk update blog ni..tk ingat password sebenornye..hehehe..ni pon pulun try ketuk2 kepala last2 dpt jugak. Nasib baik boleh kalo tk kena buat lagi 1 blog baru.
Hari ni pagi2 dh p NSK cari stok makanan utk seminggu, balik singgah mymydin lak..tambah lg stok. Pas tu makan roti canai kat Deen Nasi Kandar. Sedang melayan roti terpandang org2 kat sebelah tu makan nasi kandaq..rase sedap la plak..makanya makan la nasi plak..gilo konyang porut den. Awek aku( bini aku la tu) pon sama..layan makan tambah lagi tgh sarat mengandung baby kembar ni..makan ngalahkan aku...hehehe ok mama cayok2...teruskan usaha membesarkan diri dan baby dalam kandungan.
Balik rumah dh dkt pkl 12 tgh...porut plak dh kenyang..apa lagi layan bantal la plak..ntah ape gaknya hr ni ngnatuk je manjang..nk kata tk cukup tido..rasanya bolehla cukup2 kot(mlm td tido kul 2.30). Mungkin kesan makan ubat selsema mlm tadi kot ni.
Petang tadi rasa teringin sangat nak beli jam. Sebenornye dh lama dh aku dok belek2 web cri jam tangan..dah ada yang berkenan..Casio Edifice..byk tul modelnya..cantik2 lak tu..tk tau mana satu nk pilih. So pa lagi aku pon ajak la awek aku p Sg Wang...Accurate Time Trading(ACT) nama kedai tu. Banyak gak dia punya koleksi Edifice kat situ..tapi takde yg aku nak tu...so pusing2 la kt sg wang cri2 kedai lain kot2 ada..tp malangnya tk ade yang sebanyak koleksi kt ACT. Aduh..nak pusing2 lg tp aku kesian kt awek aku yang tengah sarat tu..mengah2 dia jalan..sian mama..sory ma kena ikut papa time2 camni..
So kami pon pegi la balik kt ACT..belek2 lagi..byk botui maso eh abihan kek situ...last2 pejam mata amik je la model EF 129D...cantik juga walau yg menjadi idaman lebih cantik..tp dh takde nk buat camne ye tak? So bayar..terus pakai..haha..sambil jalan tgk jam baru..fuh mantop.



On the way nak p kat lif..jumpa plak ngan kedai kamera..berenti la sat..kunun nk tgk2 je..nikon..canon..akhirnya..akhirnya beli la pulak satu lagi digital kamera..canon lagi..tp cantik la gambo die..14.1Mp. takde pikir2 dah terus sambar..settle terus balik..









Awek aku tengah isi warranty card..










Aku punya yang silver tu..ntah le kaler lain nmpk kureng skit..



Penat..makan dulu boleh?? nt sambung lg..kalo tk lupa password la hahaha

Saturday, April 23, 2011 at 9:42 PM , 0 Comments